Mis de laatste trend niet.
Kook STREET FOOD.

Eetavontuur neemt je mee op een wervelende, lekkere trip doorheen de fascinerende Oosterse & New Yorkse streetfood keukens. Gewapend met dit prachtig geïllustreerde boek herken je ter plaatse meteen de gerechten die op straat worden verkocht.

Bovendien geven we de adressen en prijs van enkele culinaire hotspots. Ook wie zelf deze smakelijke gerechten wil uitproberen, blijft niet op zijn honger zitten. Alle recepten worden stap voor stap uitgelegd.

  • "Bangkok Street Food, koken en reizen in Thailand" en "Hanoi Street Food, koken en reizen in Vietnam" zijn uitgegeven door Lannoo in het Nederlands en in het Engels.
  • Met "Singapore en Penang street food" vervolledigen Tom en Luk hun Azië-trilogie. Maak kennis met de unieke streetfoodscene met invloeden uit China, India, Maleisië, Indonesië, Thailand en Europa.
  • Dankzij "New York street food" leer je The City That Never Sleeps op een totaal nieuwe manier kennen. Want dineren hoeft niet posh en duur te zijn. Krijg het water in de mond bij de Gourmet food trucks in Manhatten of de eetstalletjes in Red Hook. Tot stand gekomen in samenwerking met journaliste & inwoner van NY Jacqueline Goossens.

Bestel de boeken online via het reservatieformulier of haal ze bij Eetavontuur (Dok Noord 6A, Gent) of Noedelbar Ramen (Oudburg 51, Gent). Ze kosten 20 euro per stuk en worden binnen België gratis verstuurd.